14 Eylül 2017 Perşembe

Tayyip'in neyi doğru

Bu resimlerden biri Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinden alınma. Recep Tayyip Erdoğan'ın 1973 Haziran ayında Istanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduğunu ve sonraki yıl da (1974) Eyüp Lisesi'ne devam ederek fark derslerini verip diploma aldığını resmi olarak belgeliyor.
Devamında da 1981 yılında Marmara Üniversitesi iktisadi Ticari Bilimler Fakültesini bitirdiğini resmi olarak belirtiyor. Bu arada 1974-1975 öğretim yılında Fakülte eğitimine başlamış olması gerekiyor. Ancak bu fakültenin kendi sitesinde kuruluş yılı olarak 1982 yazmasını da bir kenara koysak bile, 2.fotografta kendi elyazısı ile bir itiraf var.
Recep Tayyip Erdoğan İETT Spor ve Sosyal Tesisler Müdürlüğünden istifa ediyor.
Dilekçedeki şu 2 tarihe dikkat edelim.
İlki, "24.7.1974 tarihinden beri aralıksız çalıştığım" sözü. Yani Eyüp Lisesi'ni bitirince hemen işe başlamış. Üniversiteye değil.
2. Tarih İstifa tarihi; 18.6.1981.
Hani Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde Marmara Üniversitesinden mezun oldu denilen tarihte o meğerse İETT'den istifa etmiş.
1974-1981 arasında kesintisiz İETT'de çalıştı ise okula hangi ara gitti.
Diğer soru ise istifa gerekçesinde gizli.
"Özel sektörden almış olduğum uygun iş teklifi dolayısıyla istifa ediyorum" diyor.
Özetle bu yeni ortaya çıkan ve önceden bilinen birçok belge de gösteriyor ki Recep Tayyip Erdoğan'ın Üniversite diploması kökten yalan. Askerliğini de Yedek subay olarak yapmış olması ise tamamen "Resmi evrakta sahtekarlık" sonucudur.
O sahte Üniversite Belgesi ile hem askerliğini yedek subay olarak yapmış, hem de Cumhurbaşkanı olmuştur.
Bir zamanlar Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün oturduğu Cumhurbaşkanlığı Makamında bugün Resmi Evrakta Sahtekarlık yapan birisi oturmaktadır.
Can Aral

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder