2 Ekim 2010 Cumartesi

Art Clay Tasarım Atölyesi

 

Aida Chemical Industries Co.Ltd. tarafından 1990'ların başında keşfedilen ART CLAY ürünleri saf gümüş ve 22 ayar altın ile tasarımlar yapmak için bugüne kadar üretilmiş en sihirli üründür. ART CLAY saf gümüş ve altın tozlarından elde edilen kil ve türevleridir. ART CLAY ürünleri, kil ile oynar gibi keyifle şekillendirilir, ve düşük sıcaklıklarda pişirilebilme özelliği sayesinde çok kısa bir sürede saf gümüşe veya 22 ayar altına dönüşür. Bu sihirli ürünü kullanarak 1 saatten az bir sürede tasarımlarınızı takılabilecek ya da sergilenebilecek hale getirin.

Gelin, bu sihirli ürünün kullanımını deneyimli eğitmen kadromuzdan öğrenin, ART CLAY Tasarım Atölyenizi kurun ve ART CLAY uygulamalarını öğreterek kazanç elde edin. ART CLAY sertifika programı esnasında sizlere ART CLAY pazarlama ve tanıtım deneyimlerimiz aktarılarak, gerekli olan tanıtım malzemeleri sizlere verilerek yeni işinizde başarılı olmanız için gerekli desteği başlangıçtan itibaren sunuyoruz.

ART CLAY Tasarım Atölyenizden eğitim ve onaylı sertifika alan öğrencileriniz evlerinde, profesyonel aletlere ihtiyaç duymadan, 1 saat gibi kısa bir sürede 22 ayar altın veya saf gümüşten tasarımlar(takılar, objeler, süs eşyaları,vb..) yapıp istedikleri taktirde bu bilgilerini kazanca dönüştürebileceklerdir.

Katılımcı sayınızı arttırmak amacıyla, Sizi ve ART CLAY Tasarım Atölyenizi uygun kanallar aracılığı ile geniş kitlelere duyurmaktayız.

Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder